Problem med inbrott? Skadegörelse?
 

Titta in under fliken "Medlemsnytta" där du hittar Övervakningsbutiken, en av våra medlemmar som säljer övervakningsutrustning. Som medlem i NFG har du kraftigt reducerat pris, ett riktigt toppenerbjudande! 

Vi söker ny verksamhetsledare på Nybro Företagsgrupp
 

Vår verksamhetsledare sedan snart fem år tillbaka slutar för att göra annat, och vi söker nu en efterträdare. Har du en bakgrund inom ekonomi och sälj, är du en hejare på sociala relationer? Då måste du söka den här tjänsten! Ansökan skall vara styrelsen tillhanda senast 17 juni 2022 men rekrytering sker fortlöpande så vänta inte för länge!

TRÄDGÅRDS- OCH MILJÖMÄSSA I PUKEBERG 7 MAJ KL 10-16

Lördagen den 7 maj har vi Trädgårds- och Miljömässa i Pukeberg kl 10-16. Gratis att besöka, och det blir föreläsning inne i Sliperiet om solceller och solenergi. VARMT VÄLKOMNA! 

Viktig information angående Kristallgalan 23 april 2022

Platsen är som vanligt Liljas bilhall på Jutarnas väg och vi i arrangörsgruppen hälsar alla välkomna från kl 18.30.
Biljetter:
Då vi i år har jubileum - galan går för femte gången - har vi ett glaslotteri där vi lottar ut vackra glaspjäser. Biljetten till evenemanget är numrerad och är förutom biljett därmed även en lott. Biljetterna avhämtas i samband med ankomst till lokalen, där det till vänster innanför entrédörrarna finns ett bemannat bord med biljettutlämning. Beställt antal biljetter ligger förpackade företagsvis i kuvert och Ni skickar fram en person i sällskapet för att hämta. På kuvertet kommer också ert bordsnummer att stå, även om det såklart också finns bordsplaceringskartor uppsatta vid entrén till festlokalen. Vi har valt att göra såhär för att inte riskera att någon glömmer sin biljett hemma.
Matallergier:
Finns det några matallergier i sällskapen som kommer vill vi gärna veta det omgående för att kunna meddela köket. Meddela på helen@nfg.se och vi tar informationen vidare, vi skickar också i förekommande fall ett bekräftelsemail på att informationen har gått fram.
Nu ser vi fram emot en trevlig kväll där vi tillsammans firar näringslivet med musik, mat, underhållning och samvaro!
VARMT VÄLKOMNA TILL ÅRETS HÖJDPUNKT, KRISTALLGALAN!
OBS ATT ANMÄLAN ÄR BINDANDE OCH PENGAR FÖR OUTNYTTJADE BILJETTER I DETTA SKEDE INTE KAN ERHÅLLAS I RETUR!

Äntligen!! Årets stora tilldragelse!

Nu har vi äntligen klart, det blir Kristallgala den 23 april. Då hyllar vi vårt näringsliv under en hel kväll med glitter och glamour, god mat, underhållning, dans, bar, lotteri och mer därtill. Som vanligt håller vi till i Liljas Bilhall på Jutarnas väg i Nybro. Varmt välkommen med Din biljettbeställning - men vänta inte för länge. De går åt som smör i solsken. Kontakta helen@nfg.se eller på 0738-504020. Ange också om det finns några matallergier! Dags för Nybros populära och kända TJEJKVÄLL!!Riktigt bra erbjudande för Nybro Företagsgrupps medlemmar:
 

PROBLEM MED OINBJUDNA PÅ DITT FÖRETAG?

Som ett led i att förbättra säkerheten och minska inbrott och sabotage hos våra företagare har Nybro Företagsgrupp slutit avtal med Övervakningsbutiken.

Övervakningsbutiken
är en av Sveriges ledande leverantörer inom kameraövervakning för företag och privatpersoner. 

Med fokus på att du ska få rätt teknik får du hos dem hjälp hela vägen med både analys och teknisk support. Alla medlemmar i Nybro Företagsgrupp klassas efter avtal som en gemensam kund och har vid beställning hos Övervakningsbutiken ÅF-priser som ger dig 20-40% rabatt på artiklarna. För rådgivning och assistans är ni välkomna att kontakta viking@overvakningsbutiken.se alternativt 076-1751654

För referenser kontakta helen@nfg.se

www.overvakningsbutiken.se

VÄLKOMMEN PÅ ÅRSMÖTE DEN 16 MARS

God Jul och Gott Nytt År!

Nybro Företagsgrupp önskar alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. Snart är 2022 här, men först, lite ledighet och vi hoppas att ni ska ha härliga helger, njuta av ledighet och umgänge med nära och kära. 

JULSKYLTNING I NYBRO

1:a söndagen i advent den 28 november mellan 13-18

Näringslivslunch 10 november 2021 med Kairos Future, Nybro Kommun och Swedbank

Näringslivslunch idag på temat trendspaning. "Investera rätt för framtiden - konsten att se runt hörnet". Hur kan man som företagare titta in i framtiden för att veta om de tankar man har om sin egen utveckling kommer att bli verklighet? Om man tittar i det historiska perspektivet, kan man av det då dra några slutsatser och var hittar man informationen? Det var något av vad som avhandlades av Johanna Danielsson, vVD på Kairos Future. På det lokala planet berättade väl insatta och duktiga översiktsplaneraren Emmy Fransson från Nybro Kommun om hur Nybro Kommuns planer ser ut i det längre perspektivet, och hur man tar hänsyn till klimatförändringar och omvärld när man exploaterar, lämnar bygglov och jobbar med infrastruktur. Suveränt duktiga Tommy Bondesson, Private Banker på Swedbank, pratade om vad som förutspås när det gäller ekonomi. Det hela hölls skickligt ihop av Ann-Christin Bayard, styrelseledamot i Sparbanksstiftelsen och välkänd för de flesta företagare i Nybro med omnejd. 

Dagens lunch är ett samarbete mellan Swedbank, Sparbanksstiftelsen och Nybro Företagsgrupp.

Välkommen att delta i digital Näringslivslunch med bl a Kairos Future

Välkommen att delta i vår digitala näringslivslunch där Johanna Danielsson vVD på Kairos Future tar oss med på trendspaning. Hur vet man att den investering man gör idag även är aktuell och lönsam om några år? Erika Gülich från Nybro Kommun deltar och berättar om vilka grepp kommunen tar med tanke på hållbarhet. Håller ihop det hela gör Ann-Christin Bayard från Sparbanksstiftelsen. Evenemanget sänds via Teams och det är gratis att delta! Varmt välkommen med din anmälan enligt länken:

https://www.allready.net/pls/nvp/!evt.go?CID=2572&MID=34&category_id_=1&command=3&eventid=37721&popid=0&ec=KWQQTQTMQDXORSNPDMUJ 

 

Evenemang hos Linnéuniversitetet

Nybro Företaggrupp har återkommande samverkan med Linnéuniversitetet.
Nedan finner du länkar till evenemang hos Linnéuniversitetet. Välkommen med din anmälan! Markera hela länken och öppna den därefter.

Karriärdagen:  https://lnu.se/mot-linneuniversitetet/evenemang/karriardag-teknik-2021/
Öppet hus:  https://lnu.se/mot-linneuniversitetet/aktuellt/kalender/2021/en-dag-pa-universitetet---digitalt-oppet-hus/
Så bygger man e-hälsomarknaden: https://lnu.se/mot-linneuniversitetet/aktuellt/kalender/2021/ehealth-arena-seminarium-210121/
Karriärdag, teknik: https://lnu.se/mot-linneuniversitetet/evenemang/karriardag-teknik-2021/
Byggardagen: https://lnu.se/mot-linneuniversitetet/aktuellt/kalender/2021/byggardagen-2021

ÄNTLIGEN!!

Äntligen är det dags för TJEJKVÄLL i Nybro efter ett långt pandemi-uppehåll. Den 7:e oktober håller butikerna öppet med finfina erbjudanden. Ta med dig systrar, mostrar, mamma och alla väninnorna och kom till Nybro och njut av en kväll tillsammans. 
 VÄLKOMNA till en härlig kväll i vår vänliga stad!

KOMMUNENS JULGÅVA

Har ditt företag tagit emot presenkort från den julgåva som Nybro Kommun delade ut vid jul i fjol? I så fall är det nu dags att rapportera in dem. Ring 0738-504020 eller maila till helen@nfg.se så bokar vi en tid när ni vill ha dem hämtade och utbetalda. De går ut den 12 juni så efter det datumet är de inte längre giltiga. 

NYHET!!

Rabatthäften för restauranger och presentcheckar för Feel-good företag finns nu lite varstans i Nybro. Rabatthäftena i restaurangerna bygger på köp 3 betala för 2. Tre portioner mat till kostnaden av två. Gäller hos anslutna restauranger enligt lista under fliken Nybro Handel.
Presentcheckarna som säljs är på 250 kronor per styck och kan nyttjas hos anslutna företag enligt lista under fliken Nybro Handel
Projektet är ett samarbete mellan Nybro Företagsgrupp, Region Kalmar län och Nybro Kommun 

Nybro Företagsgrupp är en ekonomisk förening som startades av näringslivet 1986 för att verka för sammanhållning och nätverkande i Nybro kommun. Nybro Företagsgrupp finansieras till största delen av näringslivet via medlemsavgifter och av Nybro Kommun via verksamhetsbidrag i syftet att arbeta aktivt med näringslivsklimatet i kommunen. Till stora delar arbetar Nybro Företagsgrupp i olika externfinansierade projekt, bland annat med medel från fonder Jordbruksverket, Region Kalmar län, Tillväxtverket och ESF. 

 

Vi presenterar stolt: Vinnare av utmärkelsen Årets Entreprenör för 2020; Nybro Gräv & Schakt AB med Tommy och Erik Johansson i spetsen. Stort GRATTIS till mycket välförtjänt pris!Vi presenterar: Nybro Läkarcentrum AB, Niklas Anderberg som blivit nominerade till  priset Årets Entreprenör.
 Vi presenterar: Hammarströms Fastigheter, Glenn Hammarström som blivit nominerade till priset Årets Entreprenör.

Välkomna att anmäla till näringslivslunch

Nybro Företagsgrupp och Swedbank arrangerar direktsänd näringslivslunch i Pukeberg. Varmt välkommen att delta. Det är kostnadsfritt.
 


Ny webbutik har lanserats:


I pandemins spår har flera av våra butiker i Nybro fått försöka finna fler ben att stå på, och i dagarna har ännu en ny webbutik slagit upp "portarna". Det är Butik Karamellen som satsar på att kunna sälja via internet parallellt med traditionell verksamhet. Ta en titt in i nya webbutiken - du hittar den här: 
www.butikkaramellen.se
Dags för årsmöte i Nybro Företagsgrupp:Inbjudan till föreningsstämma i Nybro Företagsgrupp
Datum:         Onsdagen den 17 mars 2021
Tid:                Kl 17.00 via Teams (digitalt)
 
 
Sedvanliga stämmoförhandlingar som hålles digitalt på grund av restriktioner runt folksamlingar. Beräknad tidsåtgång ca 60 minuter.
Anmälan görs senast måndag 15 mars till Helen Karlsson via mail helen@nfg.se. Inbjudan till anmälda deltagare med tillhörande länk för uppkoppling i mötet samt dokumentation skickas ut den 16 mars.
Välkomna!
Nybro Stora Hotellet bjuder in:

 

Öppet i allhelgonahelgen
 

Flera av våra butiker i Nybro har öppet i helgen trots att det är "röd" dag i Allhelgonahelgen, den 31 oktober. 
#handlalokalt #stöttadinlokalahandlare #endelavhandelsplatsnybro

VARNING FÖR BLUFF OM GDPR


 

Idag kom ett brev från en av våra företagare i föreningen, DuoBad i Alsterbro som hade fått ett märkligt brev som visade sig vara bluff vid närmare granskning. 
Får ni ett brev med utseendet enligt bifogade bild, så fyll inte i något och verifiera ingenting då priset är högt och man binder sig för flera år framåt att betala dyra summor. 
Tack för varningen säger vi till Niklas Hult! 

Semestern är över och vi är nu tillbaka

Varmt välkomna att kontakta oss i frågor, stora som små. Just nu jobbar vi med hur vi kan påverka så att Storgatan forsatt är öppen för biltrafik - ett måste för vårt näringsliv, både i och utanför stadskärnan. Vill du stötta aktionen? Kontakta Helen på helen@nfg.se eller 0738-504020

Du vet väl att du i år kan ansluta ditt företag utan kostnad? Välkommen att kontakta oss! 

 


 

Nya medlemmar i Nybro Företagsgrupp och Nybro Handel
 

Nybro Företagsgrupp och Nybro Handel växer! Ett antal företag har under de senaste månaderna anslutit sig till gruppen. Anslut ditt företag du också - ju fler vi är desto mer möjligheter! Välkommen att ringa 0481-17585 eller maila helen@nfg.se för ytterligare information. Under 2020 bjuder vi på medlemskapet. Här nedan ser du vilka som anslutit sig:

Nya i Nybro Företagsgrupp: 

Roger Johansson Gräv & Planering AB
Niklas Persson Nybro Schakt AB
Interaktiv Media - Den Småländska Webbyrån AB
Vinyl Make Up
Upplevelseguide Gans
Tommy Larsen Energi och Ventilationsteknik AB
DB Schenker AB
Handelsplatssverige.se
Nybro Redovisningstjänst

Nya i Nybro Handel:

Bella Derma
Bellis Godsmagasinet
Glasögon & Linser
Sams Cykel & Motor
ELON-butiken

Vi hälsar alla nya medlemmar hjärtligt välkomna!

Tillfälle att ha trevligt när Café Hos Oss bjuder in till magisk show med Joe Labero - unik möjlighet att träffa vår största magiker i Nybro!
 

Missa inte detta unika tillfälle att se Joe Labero i Nybro!
Söndagen den 26/7 kl. 18.30 kommer han till Hos Oss med sin 
Magic Dinner Show Experience.

Endast 49 platser!

Pris 1290 kronor för show & 3-rätters middag.
Lägg till ett vinpaket så får du ett glas champagne vid ankomst och utvalda viner till middagen.
Pris 1690 kronor.
Boka din plats på tel. 0481-10303 eller på mail: kontakt@cafehososs.se
Endast förbokning!
Varmt välkomna!!

Näringslivet stöttar de lokala handlarna
 

I Nybro finns en anda och vilja att hjälpa, och särskilt nu i Coronatider. Håkan Dahlgren, VD på Nybro Energi föregick med gott exempel då han beslöt att årets sommarpresent till de anställda fick bli presentkort hos Nybro Handel. 

Ett fantastiskt initiativ som nu tas efter av flera företagare i vår kommun! Det är detta som gör Nybro så speciellt, denna anda och vilja att stötta.  

Välkommen att beställa Du också. 

Här nedan finns listan över vilka butiker som löser in presentkorten.

 
Butiker som tar emot Nybro Handels presentkort:
 
Apotek Hjärtat 
Bella Derma
Bellis Godsmagasinet
Bohmans Bokhandel
Butik Julia
Butik Karamellen
Duveskogs
Glasögon och Linser
Grattes
Haralds Mattor
Ica Kvantum
Kökscentrum /ELON
Magazine Lou
Mellströms Digital
Målerås Glasbruk, shoppen
Nybro Foto Ateljé
Nybro Kebab
Optiktjänst
Orranäs Glasbruk
Parfymeri Cazandra
Växtriket
Sams Cykel & Motor
Sport & Lek i Nybro
Stjärnurmakarna/Karl Anderssons Ur
Systrarna i Nybro

Information om stöd och hjälp för dig och ditt företag!

I Corona-pandemins spår erbjuder Regionerna stöd till företagare för att anlita konsulthjälp i olika frågor. Klicka gärna in på länken nedan och läs mer om vad du kan få hjälp med!

https://www.regionkalmar.se/detta-gor-region-kalmar-lan/finansiering-och-bidrag/stod-till-foretag/extra-stod-till-extern-radgivning/  

Kom med i Nybro Företagsgrupp/Nybro Handel

Som ett led i att stötta företagare i vår kommun i en svår tid, vill vi på Nybro Företagsgrupp och Nybro Handel bjuda in fler att vara en del av vår gemenskap.Nybro Företagsgrupp har funnits sedan 1986 och vi skapar nätverksmöjligheter, utbildningar, evenemang, kan hjälpa enskilda företagare med skrivelser eller annat, anordnar Kristallgalan och Näringslivsdagen mm.

Välkommen in i gruppen utan kostnad under 2020!

Kontakta helen@nfg.se eller ring 0738-504020 för att ansluta er

Välkomna!  

Årsstämma i Nybro Företagsgrupp/Nybro Handel
 

Härmed kallas till årsstämma i Nybro Företagsgrupp. I rådande omständigheter med Coronavirus som härjar i landet skall vi undvika folksamlingar varför styrelsen har beslutat att hålla Årsstämman via telefonmöte. 

TID: 7 april
KLOCKSLAG: 16.30
ANMÄLAN: helen@nfg.se 


Efter din anmälan kommer du få ett telefonnummer och en kod för att koppla in dig i mötet samt erforderliga underlag såsom Dagordning, Årsredovisning med tillhörande verksamhets- och revisionsberättelse etc. Efter förhandlingar hålles en kort presentation av vad 2020 skall innebära för NFG. 

Varmt välkommen med din anmälan! 

Styrelse och verksamhetsledar i Nybro Företagagsgrupp

Kan vi hjälpa till??

Medan hela vårt land håller andan i väntan på vad som skall ske rörande Coronavirusets framfart, kanske det finns något vi kan hjälpa just dig och ditt företag med.
 
Välkommen att höra av dig till Nybro Företagsgrupp ifråga om stort som smått. Kan vi inte själva hjälpa så kanske vi vet vem som kan.
 
Det kan handla om allt från att få hjälp med ansökan om uppskov med olika saker till att boka lokaler, beställningar av olika slag, kontakt med olika myndigheter eller formulering av skrivelser.
 
Tveka inte att höra av dig. Kan vi hjälpa så gör vi, här finns ett stort och brett kontaktnät.
 
Hälsningar
 
Helen Karlsson, verksamhetsledare
helen@nfg.se, 0481-17585, 0738-504020INSTÄLLT!!!!!!
 

Årets TJEJKVÄLL som skulle äga rum 2 april är inställd: 
Årsstämman som skulle hållas den 17 mars för Nybro Företagsgrupp har ställts in på grund av smittorisk. Nytt datum och inbjudan kommer längre fram!

Hälsningar Styrelsen för Nybro Företagsgrupp


 

Erbjudande om lokal i Nybro

LOKALER FÖR UTHYRNING I NYBRO

Söker ditt företag nya lokaler? Lokaler där ni kan växa i det närmaste obegränsat utan att behöva flytta igen? Då kan våra lokaler på Tallgölsgatan 5 i Nybro vara rätt för er! Våra lokaler är belägna i nära anslutning till väg 31 och nära Glasrondellen i Nybro. Lokalerna nås smidigt och lätt för era kunder och varutransporter med mycket goda lastnings- och lossningsmöjligheter. Ett logistiskt drömläge!
 
Våra lokaler ligger dessutom i ett grönt och lummigt område som är lugnt och fint! Dessutom mycket bra exponeringsmöjligheter med tanke på skyltar etc. på fasaden som vetter ut mot en väl trafikerad väg.
 
Fastigheten ligger dessutom nära centrum. 10-15 minuters promenadavstånd till Nybro centrum. Dessutom nära till allmänna kommunikationer. En stor parkering finns tillgänglig för både kund- och personalparkering, varv ett tiotal under tak.
 
För närvarande finns det drygt 3000 m2 ledigt fördelat på produktionslokaler, kall -och varmlager, kontor, personalutrymmen med mera. Både kallagret och varmlagret är så kallade höglager. Produktionslokalerna har både tryckluft, via en stor industrikompressor, och 3-fasuttag finns i stor mängd. Lokalerna är uppsäkrade till 630 ampere; så det finns möjligheter till resurskrävande verksamhet om så skulle behövas. Lokalerna passar för ett stort antal olika verksamheter. Stora omklädningrum med dusch och wc. Stor personalmatsal med kök. Kontor och wc finns även i produktionslokalerna. 
 
Alla lokaler är i gott skick. Även mindre ytor kan hyras, dock helst inte mindre än 500 m2. Om det behövs större ytor både nu och i framtiden så finns det drygt 29000 m2 i totala markytor varav drygt 10 000 m2 är inom inhägnat med låsta grindar. Så det finns med andra ord gott om utrymme att expandera på och bygga nytt om så skulle önskas.
 
Mycket förmånliga hyresavtal! Bra rabatter vid snar inflyttning! Vår målsättning är att lösa alla era lokalproblem. Både nu och i framtiden! Välkomna att kontakta Birger Rommedahl för en visning på 070-5707873.
 
 

Välkommen på Årsmöte i Nybro Företagsgrupp/Nybro Handel

Dags för Årsmöte i Nybro Företagsgrupp ekonomisk förening där även Nybro Handel ingår. Vi möts tisdagen den 17 mars i Sliperiet i Pukeberg där vi håller sedvanliga stämmoförhandlingar och därefter får ett föredrag av Anette Friberg, nytillsatt projektledare för Mötesplats Pukeberg. Anette driver även eget företag inom området design och inredning. 
Efter föredraget äter vi tillsammans en bit mat.

Välkommen med din anmälan! 

Final i projekt Gräv där du står - stadsutveckling på landsbygden
 

Jul i Nybro

Nu är det dags att sparka in julen. Första söndagen i advent, den 1 december har vi julskyltning i Nybro under temat "Jul i Nybro". Varmt välkomna till Kommunhuset Balder kl 14 för att delta i vår förmodat härliga tomteparad med Tomten, Tomtens orkester, alla nissarna och självklart Tomtemor! På torget finns underhållning, lotterier och gratis åkattraktioner för barnen. Dessutom lottar vi bland alla önskelistor som lämnas till tomten ut 10 stycken presentkort á 200 kronor till barnen. Kanske har du tur och får gå till Leksaksaffären eller bokhandeln och välja ut något?  

Jul i Nybro innebär också final på projektet Gräv där du står - stadsutveckling på landsbygden. Hela 2019 har varit fullspäckat med aktiviteter och utbildningar. Projektet har också genererat ett gäng NybroAmbassadörer vilka ni träffar på söndag under julskyltningen i staden. NybroAmbassadörerna är en frivilliggrupp bestående av härliga, glada människor som ställer upp på ett föredömligt sätt för sin stad och sin kommun. På detta sätt vill vi för det här året rikta ett STORT TACK till alla dessa härliga ambassadörer! Utan er hade inte hälften av det blivit verklighet!

VARMT VÄLKOMNA!!

Välkommen på Glastronomi - en annorlunda upplevelse i Orrefors Park

Den 20 november ges möjligheten att bjuda Dina medarbetare på en oförglömlig upplevelse i hyttan i Orrefors.
Orrefors Park bjuder in till en annorlunda upplevelse i glasriket.
Kvällen inleds med samling kl 17.30 då välkomstdryck och tilltugg serveras.
Gästerna blåser sina egna dricksglas, besöker shopen och umgås.
I hyttan lagas det sedan mat på glödande glas och under tiden gästerna intar middagen bjuder glasblåsarmästarna på show där en spektakulär glaspjäs växer fram. Kanhända köper Du med den hem? 


Plats: Orrefors Park
Datum: Onsdagen den 20 november
Tid: 17.30-21.30
Kostnad: 1300 kr inkl moms per person
Bokning: johan@orreforspark.se

Antalet platser är begränsat. Boka redan idag!
 

VARMT VÄLKOMNA TILL EN UPPLEVELSERIK AFTON I ORREFORS! 

 ÅRETS STORA EVENEMANG I NYBROS NÄRINGSLIV


**************Galabiljetterna har sålts i rasande tempo och galan är tyvärr slutsåld, väntelista finns***************


Det är dags för årets och höstens mest omtalade evenemang, KRISTALLGALAN. Den 9 november kl 18.30 rullar vi ut röda mattan, sätter fram pollarna och hälsar välkomna till en riktig galakväll i näringslivets tecken. Nybro Företagsgrupp arrangerar för fjärde gången Kristallgalan. Vi riktar ett STORT TACK till alla våra sponsorer som gör arrangemanget möjligt genom frikostiga insatser. 
Huvudsponsor för arrangemanget är Liljas Bil AB, vars ägare och koncernchef Ingemar Andersson än en gång öppnar upp sin bilhall på Jutarnas väg. En lokal som inför kvällen har gjorts om till festlokal. 330 gäster välkomnas in i salongerna där champagnen bubblar och kvällens band BLAZER CLUB stämmer sina gitarrer medan näringslivet tar plats. Barometern är på plats och övervakar galan som i sedvanlig ordning innehåller nomineringar och prisutdelningar, livemusik, trerätters galamiddag och därutöver en och annan överraskning. 

Varmt välkomna 
hälsar
 Nybro Företagsgrupp med samarbetspartners 

Dags för Nybro Handels populära TJEJKVÄLL!!

Den 3:e oktober är det dags igen för den återkommande TJEJKVÄLLEN som anordnas i Nybro. Öppet i butikerna, specialerbjudanden och goodie-bags i mängder. 

VÄLKOMNA!!

Välkomna till Nybro-Kalaset

Lördagen den 10 augusti har vi i Nybro Företagsgrupp tillsammans med Nybro Kommun och Nybro Vikings nöjet att bjuda in till kl Nybro-Kalaset kl 18.30. Dans, musik, öl- och matservering på torget i vår fina stad. 

Nybro-Kalaset är en del i projektet Gräv där du står - Stadsutveckling på Landsbygden. Projektet är ett attraktivitetsprojekt som syftar till att svetsa samman människor och företag i kommunen och regionen. Gräv där du står finansieras med medel från Europeiska Jordbruksfonden för landsbygdsutveckling vilket har gjort det möjligt att driva evenemanget. I projektet ingår gruppen NybroAmbassadörerna som är en sammanslutning av personer i olika åldrar som gemensamt jobbar för ett Nybro med sammanhållning, aktiviteter och gemenskap. Välkommen att bli NybroAmbassadör du också. Och framförallt, VÄLKOMMEN TILL NYBRO-KALASET! 

KOM OCH NJUT AV MUSIKEN OCH VACKRA NYBRO DEN 31 MAJ

31 maj har vi Musik i Sommarkväll på torget i Nybro. Glada Bokens orkester spelar kl 19, därefter blir det dansuppvisning av Kalmar Happy DanceClub innan vi slutligen får lyssna tll Humming Heart som spelar countryrock. Under kvällen finns det grillad korv och hamburgare att köpa. Nybro Vikings sköter grillen. VÄLKOMNA!


Snart dags att slå upp portarna och klippa banden, dags för Trädgårds- och Designmässa i Pukeberg

Om ett dygn går vår Trädgårds- och Designmässa av stapeln i Pukeberg, Nybro. Program finner du här! 

Trädgårds- och Designmässa i Nybro 3-4 maj

Allmänheten hälsas hjärtligt välkommen på Trädgårds- och Designmässa i Pukeberg, Nybro, fredagen den 3 och lördagen den 4 maj. Inomhus- och utomhusutställning med fokus på trädgård, design och hantverk. 
 

Nya medlemmar:

Vi har glädjen att välkomna följande nya medlemmar i Nybro Företagsgrupp:
Bigso AB
Lintex AB
Mekodrill AB
Hammarstedts VVS Eftr AB
Arrow Pictures AB

UF-Mässa i Kalmar Sportcenter 20 mars

UF-Mässa i Kalmar Sportcenter med Promotionlunch. Anmäl dig på länken http://kalmarsundpromotion.se/foretagstraffar/ och kom och titta på alla kreativa unga företagare!

TJEJKVÄLL I NYBRO

Så var det återigen dags för Nybros populära TJEJKVÄLL!! Ta med väninnorna och kom till stan och ha en helkväll med massa shopping och trevlig samvaro!! MISSA INTE!!

Fler nya medlemmar i Nybro Företagsgrupp:

Dags att välkomna ännu ett gäng nya medlemmar i NFG:

Wirre Fastigheter
Bygg och Projektkonsult i Nybro AB
Fastighetsbyrån 

Mycket varmt välkomna!! Och kom ihåg - vi är aldrig längre än ett samtal bort! 

Välkomna på årsstämma i Nybro Företagsgrupp Ekonomisk Förening/Nybro Handel
 

Datum:                                        Tisdagen den 19/3 2019
Tidpunkt:                                    Kl 18.00
Plats:                                            Café Hos Oss, Pukeberg
Anmälan till:                             helen@nfg.se eller via telefon 0738-504020, meddela även eventuella matallergier
Pris per deltagare:                    150 kr plus moms, faktureras
Sista anmälningsdag:              Tisdagen den 12/3

Följande företag har anslutit sig: 

Neckmike AB
Maskinaffären i Nybro
Lindex
Anette Friberg Business Design


NFG - en opolitisk förening som i gemenskap arbetar för att skapa möjlighet till fler och bättre affärer för företag i Nybro Kommun!
 

Neckmike bjuder in NFG:s medlemmar till investerarkväll - VÄLKOMNA!

Som medlem i Nybro Företagsgrupp erbjuds Ni att investera i ett Nybrobaserat företag med spännande produkter. Information här nedan. Anmälan  till carl@neckmike.com, 0481-15000 där också ytterligare information kan ges. Anmälan senast 16 december!
 

Kalaserbjudande från Orrefors Park:

Årets Entreprenör 2018:

Stort grattis säger vi till Elisabeth Aronsson och Visioner Advokatbyrå AB som kammade hem det ärofyllda priset, Årets Entreprenör. Läs mer om detta under fliken Nybro Företagsgrupp, Näringsliv och skola! 

Återigen dags för Tjejkväll!
 

Välkomna på Nybros populära Tjejkväll som traditionellt anordnas vår och höst. I höst går den av stapeln den 4/10. Välkomna för en rolig kväll i vårt fina Nybro!

Nu är det dags att boka den 18 september

Nybro Företagsgrupp anordnar i samarbete med Nybro Kommun och Svenskt Näringsliv en Näringslivsdag den 18 september. Vi träffar Svenskt Näringsliv, äter lunch och samtalar under avspända former i Folkets Hus i Nybro. Därefter lyssnar vi till fyra intressanta och initierade talare, både lokala och rikskända, ur perspektivet Entreprenör- och Ledarskap. Vi korar också ÅRETS ENTREPRENÖR i Nybro under eftermiddagen
 

Nu är det tid för att Smaka På Världen!

Konceptet, vars idé kläcktes i Nybro, återkommer nu för 10:e året i rad. Fredagen den 15 juni kl 16-20 är hela Nybro innerstad på fötter och luften fylls av dofter från platser de flesta av oss bara läst om i böckerna. Varmt Välkomna att göra ett besök i vackra, vänliga Nybro. Det är faktiskt nästan ett måste!!

Välkommen till Nybro, den levande och kreativa småstaden mellan Kalmar och Växjö i det mytomspunna Glasriket. Här lever ännu tillverkningsindustrin och staden har även växt fram som hela regionens logistiska nav.  Nybro genomsyras av en företagsamhet som är unik och entreprenörandan är påtaglig i hela området.

Varmt välkommen till vackra och företagsamma Nybro!SE FILMEN OM NYBRO FÖRETAGSGRUPP

Det händer i Nybro

Invånare & Kommun
Ansvar


För sidans innehåll ansvarar:
Tillhandahållare:
Nybro Företagsgrupp
Ansvarig utgivare:
Helen Karlsson
hemsideadress:
www.nfg.se
 

2018-11-12
Jul i Nybro

Lördagen den 1:e december firar vi in julen och advent i Nybro Kl 12.30 samlas vi vid Kulturhuset och går i en gemensam tomteparad upp till Torget där knallar, lottförsäljare, fiskdammar och ett tivoli trängs med scenen, luciorna och artisterna som skall uppträda. Tomten själv är med i paraden, men han är så gammal och har så många hus att besöka den närmaste tiden att vi låter honom åka häst och vagn. 

 

Varmt välkommen till en mysig lördag i Nybro!

Läs hela inlägget »
2018-09-27
Näringslivsdagen 18/9
2018-09-04
Dags för tjejkväll! Skriv upp 4 oktober i almanackan...
2018-09-04
Näringslivsdagen 18/9
2018-06-14
Smaka På Världen