Jul i Nybro

Nu är det dags att sparka in julen. Första söndagen i advent, den 1 december har vi julskyltning i Nybro under temat "Jul i Nybro". Varmt välkomna till Kommunhuset Balder kl 14 för att delta i vår förmodat härliga tomteparad med Tomten, Tomtens orkester, alla nissarna och självklart Tomtemor! På torget finns underhållning, lotterier och åkattraktioner. Dessutom lottar vi bland alla önskelistor som lämnas till tomten ut 10 stycken presentkort á 200 kronor. 

VARMT VÄLKOMNA!!
 


 

Nybro-Kalaset 10 augusti
 

Nybro-Kalaset 10 augusti - en fest för hela stan

I projekt Gräv där du står - Stadsutveckling på landsbygden ingår ett antal olika evenemang för att skapa attraktivitet och generera nya möjligheter i vår stad och kommun
Den 10 augusti har vi Nybro-Kalaset på torget i Nybro. Öl- och matservering, dans och härlig stämning! Börjar kl 18.30 då serveringen öppnar, 18.45 spelar Highway25, ett av våra lokala härliga band. Kl 20.00 tar Sannex, ett av Sveriges mest populära dansband som DESSUTOM har Nybro-anknytning över scenen och spelar fram till kl 24.
Vackert väder är beställt, och vi hoppas att leveransen sköts!


VARMT VÄLKOMNA 
Hälsningar
Nybro Företagsgrupp, Nybro Vikings, Nybro Kommun och våra härliga Nybro Ambassadörer

 

Musik i sommarkväll

I projekt Gräv där du står - Stadsutveckling på landsbygden ingår ett antal olika evenemang för att skapa attraktivitet och generera nya möjligheter i vår stad och kommun. Musik i sommarkväll är ett av dessa delprojekt liksom Trädgårds- och Designmässan är ett annat. Jul i Nybro med tomteparaden är ytterligare ett. Projektet är prioriterat av SydostLeader för att hjälpa oss med finansieringen för att skapa nätverk och samarbeten på olika sätt. Projektet skall ses som en katalysator för att bidra till engageang och delaktighet i utvecklingsarbetet. 

Trädgårds- och Designmässa i Nybro!

Trädgårds- och Designmässan i Nybro blev en välbesökt tillställning. Ungefär 2100 besökare fördelat på två dagar. I samarbete med både Lions, Villaägarna och andra jobbade vi intensivt med mässan. Här nedan presenteras några filmer, håll tillgodo! Mässan är en del i projektet Gräv där du står - Stadsutveckling på landsbygden och därmed finansierat med medel från Europeiska Jordbruksfonden för Landsbygdsutveckling vilket vi är tacksamma för! 

NybroAmbassadörer - vårt nätverk för den engagerade!

Gräv där du står - Stadsutveckling på landsbygden

Gräv där du står - Stadsutveckling på landsbygden är ett projekt som stöttas av SydostLeader via Europeiska Jordbruksfonden för landsbygdsutveckling. Syftet med projektet är att koppla samman olika grupper i vår stad och att jobba med attraktivitet. Projektet innehåller en mängd olika aktiviteter och på denna sida ser ni några av dem. Hela projektet dokumenteras av Arrow Pictures AB. 

Varmt välkommen delta i projektaktiviteterna och att ställa frågor om projektet till Helen på 0738-504020.