After Work för Handelsnätverket

Den 10 oktober har vi AfterWork med Nybro Handel. Alla som bedriver affärsverksamhet är välkomna till Sportbaren kl 18.30. Dra med din butiksgranne och kom!!

Smaka På Världen för 10:e året i rad

Fredagen den 15 juni är det återigen dags för Nybrospecialiteten Smaka På Världen. Kl 16-20 samlas smaker från världens alla hörn på torget i staden. Ett besök där är ett måste! Varmt Välkomna till vackra Nybro!

Det händer i Nybro...

12 april är det dags för årets TJEJKVÄLL!! 

Passa på att fynda, se nyheter och ha en härlig vårkväll på stan här i Nybro.

Kvällsöppna butiker med ERBJUDANDEN, här delas ut GOODIEBAGS, här är uppträdanden på TORGET. Ja helt enkelt en fantastisk kväll för bara TJEJER!!

VÄLKOMNA!!

Frågor besvaras av Loa Arvidsson, NybroExtra telefon 0708-740558 eller loa@nybroextra.se 

Tjejkväll

I Nybro anordnas årligen flera populära evenemang. Ett av dessa är Tjejkväll, där kvinnor främjas genom öppethållande och specialerbjudande i stadens butiker. Tjejkvällarna anordnas vår och höst och är uppskattade. Hela staden är "på fötter" och många reser hit från kringliggande orter för att fynda, umgås och ha en trevlig kväll. Har du frågor om Nybros tjejkvällar kontakta Loa Arvidsson på NybroExtra. Telefon 0708-740558 eller mail loa@nybroextra.se

Smaka på världen

Ett återkommande uppskattat evenemang i Nybro är "Smaka på världen". Torget fylls med tält och torgstånd där mat från världens alla hörn presenteras och hela staden är på fötter och deltar i festligheterna. Välkommen hit du också!

Julmarknad

Julmarknad i Nybro blev ett uppskattat evenemang där besökarna fick träffa på både Tomten och hans ren