MEDLEMSNYTTAN -NYBRO FÖRETAGSGRUPP


Det finns många anledningar för dig som entreprenör att ansluta sig till ett nätverk. Ett nätverk som Nybro företagsgrupp. En av de starkaste kan vara att tillsammans har vi möjligheter att påverka. Det finns en styrka i en grupp. Ensam är inte stark
I övrigt 


Varför Nybro Företagsgrupp?
 

LOTS

Nybro Företagsgrupp har till uppgift att underlätta företagandet för sina medlemmar. Kanske behöver du som är ny på orten hjälp att hitta rätt på Kommunen eller Länsstyrelsen, och där kan vi hjälpa till. Eller är du redan etablerad och behöver hjälp med att hitta vägar för anskaffande av olika tillstånd. Ingen uppgift är för oss för svår, för stor eller för liten, så tveka inte att ta kontakt.

Allt tyder på att det i framöver kommer bli svårt för företag runtom i Sverige att hitta den arbetskraft som krävs, inom alla områden. Nybro Företagsgrupp kan hjälpa till att lotsa till rätt kontakter. Söker ditt företag personal - ta en kontakt med oss. 
 

Nätverksträffar

En viktig uppgift vi på Nybro Företagsgrupp har är att bjuda in nyetablerade till nätverkande i befintliga nätverk. Att helt enkelt göra livet som ny företagare i regionen lite lättare. Vi har flera olika nätverksgrupper där Du som arbetar här kan delta för att utbyta erfarenheter med andra inom det lokala näringslivet.
 

Arbetskraft

Vi har ett brett nätverk och bra kontakter runtom i bygden och kan vara en bra kontakt för dig som söker personal. Kontakta oss gärna för en diskussion om vad just ditt företag behöver!
 

Lokaler

Letar ditt företag lokaler? Vi hjälper dig!! Med vårt kontaktnät är det ofta möjligt att lösa ditt lokalbekymmer. Välkommen att kontakta oss! 

Utbildningar

På Nybro Företagsgrupp driver vi årligen en mängd utbildningar. Nyfiken? Gå in under fliken "Utbildningar" under huvudrubriken "Nybro Företagsgrupp"!