JULSKYLTNING 2023.

Söndagen den 26 november blir det julskyltning i Nybro.

Vi bjuder in knallar, försäljare, föreningar, och alla som kan vara intresserade att ställa ut på julskyltningssöndagen i Nybro. Programmet kommer publiceras här någon vecka innan. Pris 150 kr/löpmeter. Barn och ungdomsverksamhet ställer ut gratis. För utställare sker anmälan via denna länk: 

Det händer grejer i Nybro - nu är det dags för TJEJKVÄLL igen!

Den 3:e oktober är det dags för stadens omåttligt populära TJEJEKVÄLL!!
Butikerna håller öppet och förser er med SPECIALERBJUDANDEN. 
VARMT VÄLKOMNA ATT DELTA I FESTLIGHETERNA OCH NJUT AV VACKRA, TREVLIGA NYBRO!

Nu är det dags för Black Friday!!

Julskyltning i Nybro Lördagen den 1 december

Lördagen den 1:a december blir det traditionell julskyltning i Nybro. Affärerna har öppet, på torget har vi lotterier, utställare och tivoli. Lions presenterar sina luciakandidater och på scenen spelar lokala artister. Tomten kommer till Kulturhuset kl 12.30 och kl 13.00 startar tomteparaden mot torget där julfirandet sedan tar fart. Välkomna att delta i tomteparaden och julfirandet!! 

Smaka På Världen för 10:e året i rad

Fredagen den 15 juni är det återigen dags för Nybrospecialiteten Smaka På Världen. Kl 16-20 samlas smaker från världens alla hörn på torget i staden. Ett besök där är ett måste! Varmt Välkomna till vackra Nybro!

Det händer i Nybro...

12 april är det dags för årets TJEJKVÄLL!! 

Passa på att fynda, se nyheter och ha en härlig vårkväll på stan här i Nybro.

Kvällsöppna butiker med ERBJUDANDEN, här delas ut GOODIEBAGS, här är uppträdanden på TORGET. Ja helt enkelt en fantastisk kväll för bara TJEJER!!

VÄLKOMNA!!

Frågor besvaras av Loa Arvidsson, NybroExtra telefon 0708-740558 eller loa@nybroextra.se 

Tjejkväll

I Nybro anordnas årligen flera populära evenemang. Ett av dessa är Tjejkväll, där kvinnor främjas genom öppethållande och specialerbjudande i stadens butiker. Tjejkvällarna anordnas vår och höst och är uppskattade. Hela staden är "på fötter" och många reser hit från kringliggande orter för att fynda, umgås och ha en trevlig kväll. Har du frågor om Nybros tjejkvällar kontakta Loa Arvidsson på NybroExtra. Telefon 0708-740558 eller mail loa@nybroextra.se

Smaka på världen

Ett återkommande uppskattat evenemang i Nybro är "Smaka på världen". Torget fylls med tält och torgstånd där mat från världens alla hörn presenteras och hela staden är på fötter och deltar i festligheterna. Välkommen hit du också!

Julmarknad

Julmarknad i Nybro blev ett uppskattat evenemang där besökarna fick träffa på både Tomten och hans ren