Nybro Handels presentkort

Nybro Handel har sedan 2011 för sina medlemmars räkning ombesörjt möjligheten att ha gemensamma presentkort för de butiker som är anslutna till köpmannaföreningen. Under rådande omständigheter med Covid-19 har presentkorten fått ett uppsving och det är näringslivets insatser för att hjälpa våra butiker att kunna finnas kvar. Stort tack för detta. 

SÅ FUNGERAR DET:

Presentkorten finns i valörerna 100 kr och 200 kr.
Nybro Handels presentkort säljs idag på Grattes Mode, Karl Anderssons Ur och Bohmans Bokhandel. Önskar du beställa större volymer går det istället bra att kontakta helen@nfg.se eller ringa 0738-504020 alternativt 0481-17585. Presentkorten levereras då till företaget mot faktura, och går om man så vill att få kuverterade. Ca 1-2 veckors leveranstid. Giltighetstiden är två år från utfärdandedatum.

Vid nyttjande av presentkorten betalas ingen växel ut i retur, dvs om kunden handlar för 300 kronor och lämnar presentkort på 400 kr så återbetalas inte de överskjutande hundra kronorna. Presentkortet kan heller inte växlas mot pengar. Om kunden handlar för 500 kronor och har presentkort för 400 kronor kan denne däremot komplettera genom att betala 100 kronor med kort eller kontanter.

VAR KAN MAN HANDLA?

I listan här bredvid ser du vilka butiker som tar emot presentkort från Nybro Handel. Listan uppdateras med jämna mellanrum.


Stort tack till alla er som stöttar den lokala handeln i Nybro!

Här kan du lösa in ditt presentkort:


Bellis Blomsterhandel
Bohmans Bokhandel
Brodyr & Tryck i Orrefors 
Butik Julia
Butik Karamellen
Café Hos Oss
Duveskogs
Glasögon och Linser
Grattes
Haralds Mattor
Ica Kvantum
Kökscentrum /ELON
Magazine Lou
Mellströms Digital
Målerås Glasbruk shopen
Nova Trafikskola
Nya Guldsmedsaffären
Nybro Foto Ateljé
Nybro Kebab
Nybro Stora Hotellet
Optiktjänst
Orranäs Glasbruk i Orrefors
Rugstorps Lantgård
Sams Cykel & Motor
Sport & Lek i Nybro
Stjärnurmakarna/Karl Anderssons Ur
Städ & Fönsterservice AB
Visioner Advokatbyrå
Växtriket