Besök Nybro

Nybro kommun är en del av det unika området Glasriket. Hit kommer flera hundratusen besökare varje år för att se hur de skickliga glasblåsarna formar den glödande massan till magisk konst. I Nybro står hela tiden naturen i centrum och möjligheterna till vandring, fiske och friluftsliv är många. Naturreservatet Svartbäcksmåla erbjuder aktiviteter året runt och i Glasrikets älgpark är du garanterad att komma skogens konung riktigt nära. 

Glasriket

På Glasrikets hemsida hittar du allmän turistinformation från hela området. Du hittar information om boende, sevärdheter, aktiviteter och evenemang. 
www.glasriket.se

Svartbäcksmåla

I aktivitets- och naturområdet Svartbäcksmåla finns det saker att göra året om. Här åker du skidor, både på längden och nedför, njuter av naturen, cyklar, leker och tränar. 
www.svartbacksmala.se

Shopping

Inne i Nybro hittar du unika butiker och en levande torghandel. Ute på bruken fyndar du till fabrikspriser. Det finns även många Secon hand-butiker och loppisar i kommunen.
Shoppa i Nybro

Café & Restaurang

Hungrig eller bara sugen på en fika? Här listar vi caféer och restauranger i hela Nybro kommun. 

Café & Restaurang

Turist- & Resecentrum

Nybros Turistbyrå och Resecentrum ligger vid tågstationen. Här kan du få information om vad man kan se och göra i Nybro. Här köper du även biljetter till både buss och tåg. 
Turist- och Resecentrum